Jag vill vara med!

 

Nätverket för oss som vill skapa ett konkret alternativ till dagens ohållbara system

 

Som medlem i Samhushållarna får du allt du behöver för att kunna starta upp en samhushållningsgrupp, där ni tillsammans kan producera mat och annat ni behöver på ett sätt som stärker både den ekologiska och sociala hållbarheten. Bra va?!

Samhushållarna är speciellt framtaget

för dig som…

Känner en stark oro inför framtiden utifrån de stora skador vi orsakat planeten genom en ohållbar livsstil, som känner frustration för att det görs så lite trots att vi så väl känner till det allvarliga läget och som längtar efter en gemenskap där vi tillsammans kan jobba för ett konkret alternativ till dagens ohållbara system.

Oavsett om du...

  • Har stor eller ingen erfarenhet av självhushållning sedan tidigare
  • Redan har en grupp att samhushålla tillsammans med, eller är ensam och inte vet hur du ska gå tillväga för att starta upp en grupp

 

Så finns Samhushållarna här för dig

och jag vill gärna visa på vilket sätt det kan ge dig de verktyg, det stöd och den kunskap du behöver för att starta upp en samhushållningsgrupp och tillsammans börja producera mat och annat ni behöver på ett sätt som är stärkande för dig, för mänskligheten både nu och i framtiden och för resten av ekosystemen!

Hej! Jag heter Maria Engelbrektsson

Och det är jag som är ansvarar för nätverket Samhushållarna. Jag är socionom och ekopedagog och en av medgrundarna i den ekonomiska föreningen Byakademin. Jag är också fyrbarnsmamma, fru och bybo och jag har själv bjudit in min omgivning och startat upp en samhushållningsgrupp!

Varmt välkommen hit, jag hoppas du ska trivas!

Det här nätverket bygger på tillitsekonomi.

Det betyder att nätverkets medlemmar bidrar efter förmåga och får efter behov. Du avgör alltså själv hur mycket du kan bidra till nätverket ekonomiskt.

Men kom ihåg att det även kostar att skapa innehåll. Det betyder att ju mer ekonomi som kommer in i nätverket, ju mer tid har jag råd att lägga på att utveckla det och producera innehåll av hög kvalitet!

Gå med idag!

Nivå 1

179,00 SEK varje månad
Nivå 2

99,00 SEK varje månad
Nivå 3

19,00 SEK varje månad

 

Du är fri att avsluta prenumerationen när du vill, utan uppsägningstid.

Medlemskapet ger dig tillgång till...

Kursbibliotek

En bank av tutorials och minikurser så att ni lätt kan komma igång och jobba praktiskt!

Gemenskap

Möjligheten att dela erfarenheter, framgångar och utmaningar tillsammans med mig och övriga medlemmar, genom vårt forum, samt möjlighet till träffar via zoom en gång varannan vecka.

Fördjupningsteman

Genom samtal med en inbjuden gäst varannan månad, där vi kan fördjupa oss i olika områden som är relevanta för en sam-hushållningsgrupp.

Tutorials och minikurser inom

Jag vill vara med!

Vanliga frågor:

Om du bara visste...

Hur roligt jag skulle tycka att det var att få lära känna dig och få ta del av din resa. Jag hoppas att du verkligen förstår hur viktig du är i det här arbetet!

Inte för att du vet hur man producerar mat eller är expert på att jobba i grupp, utan för att du är nyfiken på hur man kan leva det goda livet som människa utan att sabotera för resten av skapelsen.

Och för att du är beredd att ta reda på det.
Kom så lär vi oss tillsammans!

Gå med idag!

Nivå 1

179,00 SEK varje månad
Nivå 2

99,00 SEK varje månad
Nivå 3

19,00 SEK varje månad

 

Du är fri att avsluta prenumerationen när du vill, utan uppsägningstid.